Onze Visie

Op aboutprivacy.nl vind je informatie, tips en tools om je privacy te beschermen. Wij geloven niet in angstbeelden of complottheorieën. Privacy is waardevol voor iedereen.About Privacy gelooft namelijk in een toekomst waarin iedereen de vrijheid heeft om te kiezen wat en met wie hij zijn persoonlijke gegevens deelt. Een toekomst waarin geen één organisatie een monopoly op kennis en informatie heeft of kan creëren.

Privacy: lawmakers don't understand it, and users don't get it

Astronaut
Maan

Onze Missie

About Privacy wil dat het internet een plek is waar iedereen in vertrouwen informatie kan vergaren en naar eigen keuze delen.

Onze missie is om meer bewustwording rondom privacy te creëren. Dit doen we door laagdrempelige informatie en hulpmiddelen gratis aan te bieden aan zoveel mogelijk mensen .

Wolk 3
Wolk 1
Raket

Werkwijze

Alle gidsen en artikelen zijn geschreven in een eenvoudige en informatieve stijl. Alles wat op deze site wordt gepubliceerd is eerlijk, onafhankelijk, gratis en voor iedereen toegankelijk.

Geen Advertenties

Veel websites worden betaald om recensies te schrijven door de bedrijven/diensten die ze “beoordelen”. Om de neutraliteit te waarborgen plaatst About Privacy geen betaalde reviews, beoordelingen of advertenties op verzoek. 

verspreid het woord

Ondersteun About Privacy, verspreid het woord en deel onze artikelen en gidsen met anderen.

Privacy Parachute