Onze Visie

About Privacy gelooft in een toekomst waarin iedereen de vrijheid heeft om te kiezen wat en met wie hij zijn persoonlijke gegevens deelt. Een toekomst waarin geen één organisatie een monopoly op kennis en informatie heeft of kan creëren.

Communicatie en het delen van informatie geeft de mensheid het unieke vermogen om te kunnen samenwerken. Dit is gebaseerd op afspraken en vertrouwen.

visie privacy
Astronaut
Maan

Onze Missie

About Privacy wil dat het internet een plek is waar iedereen in vertrouwen informatie kan vergaren en naar eigen keuze delen.

Onze missie is om meer bewustwording rondom privacy te creëren. Dit doen we door laagdrempelige informatie en hulpmiddelen gratis aan te bieden aan zoveel mogelijk mensen .

Wolk 3
Wolk 1
Raket

Werkwijze

Alle gidsen en artikelen zijn geschreven in een eenvoudige en informatieve stijl. Alles wat op deze site wordt gepubliceerd is eerlijk, onafhankelijk, gratis en voor iedereen toegankelijk.

Geen advertenties
Veel websites worden betaald om recensies te schrijven door de bedrijven/diensten die ze “beoordelen”. Om de neutraliteit te waarborgen plaatst About Privacy geen betaalde reviews, beoordelingen of advertenties op verzoek. Wanneer je een boek of router koopt op Bol (Affiliate) via een link op deze site, kunnen we een kleine commissie verdienen zonder extra kosten voor jou. Zo steun je About Privacy.

Ondersteun About Privacy, verspreid het woord en deel onze artikelen en gidsen met anderen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Privacy Parachute

Mogen we je iets vragen voordat je gaat?

About Privacy is een site zonder winstoogmerk. Delen is voor ons onbetaalbaar! ❤️

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin