Word gastschrijver bij About Privacy

Heb je passie voor privacy, of ben je expert op een bepaald gebied (security/avg) en wil je jouw kennis delen met de lezers van About Privacy? Welkom! Het is een kans om schrijfervaring op te doen en meer te leren over bepaalde onderwerpen en bij te dragen aan ons werk.

About Privacy is dé plek voor iedereen die zich bezighoudt met of interesse heeft in privacy en security. Inhoud, positiviteit, kwaliteit en onafhankelijkheid boven alles. We zijn altijd op zoek naar gastschrijvers -met enige schrijfervaring- die gepassioneerd kunnen schrijven over privacy of hun expertise.

Eeuwige roem

Je schrijft op persoonlijke titel, je kunt je volledige naam gebruiken, of een alias als dat je voorkeur heeft. Je schrijft je artikel speciaal voor About Privacy en biedt het niet bij andere sites aan (ivm duplicate content en eventuele copyright).

Als je een avatar wilt gebruiken kun je die 1 samenstellen op https://avatares.info/
(Let op: deze site maakt gebruik van cookies). Download je avatar als png bestand 400×400. Anders gebruiken we een standaard gast-schrijver avatar.

Onderwerpen

Wij zijn vooral geïnteresseerd in informatieve content, dus howto’s (gidsen) zijn erg welkom.

Een paar voorbeelden:

  • Privacyvriendelijke besturingssystemen. (toegankelijk, zeker niet te technisch).
  • Android tips (MobileOS)
  • VPN info
  • AVG info
  • Smarthome (iot) info
  • Algemene Privacytips
  • Etc etc.

About Privacy probeert content te schrijven op B1 niveau. Dat is voor de meeste mensen makkelijk te begrijpen. Probeer zo weinig mogelijk gebruik te maken van zogenaamde “fear appeals”. Dus we plaatsen geen doom scenarios of conspiracy theories. Kritisch zijn mag, maar houd het zo positief mogelijk. About Privacy legt liever nadruk op de oplossingen. Wij zijn (privacy)vriendelijk, en zo communiceren we het liefst ook. We zitten in de informatieve hoek in plaats van de activistische.

We plaatsen alleen stukken waar we achter staan

Gastschrijvers bereiden hun artikelen zo volledig mogelijk voor en bieden ze ter review aan. Eindredactie en inplannen gebeurt door About Privacy, waarbij er natuurlijk zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de gastschrijvers. 

Wij zijn niet zonder meer verplicht jouw stuk te plaatsen: ongepast taalgebruik, zwartmaken, bashen of het op een andere manier in diskrediet brengen/beledigen van personen of bedrijven wordt bijvoorbeeld niet geaccepteerd.

Een privacy-platform gemaakt door vrijwilligers

About Privacy is ontwikkeld door en voor mensen met voorliefde voor privacy. Iedereen draagt op vrijwillige basis bij aan ons platform.

Ja, ik wil bijdragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikel delen

X (Twitter)
LinkedIn